Livet som farmejer: Det her skal du bruge

Er du lige startet med livet på farmen, så har du mange fornøjelige overraskelser foran dig. Det er nemlig en del sværere, end det ser ud, og det er meget mere end livsstil end bare en hobby. Har du ikke helt luret den endnu, så giver vi dig her gode råd med på vejen, når du skal have livet på landet til at fungere.

En svinevægt til dine grise

Eller et hvilket som helst andet dyr, som du skal veje. Store dyr er nemlig ikke lige sådan at løfte op og over på en vægt. De skal helst selv kunne gå op, og det kan du sikre med en svinevægt, hvor grisene selv går ind i vægtboksen. Det er en stor investering, men det er noget, som du ikke kan undvære på hverken kort eller lang sigt.

Hav et godt naboskab

Gårde og farme er udsatte i forhold til tyveri, og det skyldes de lange afstande mellem husene. Det er ganske enkelt bare let at bryde ind uden at blive opdaget, og derfor skal man have klare aftaler med naboen om at holde godt øje, så man kan forhindre det værste. Invester også i et alarmsystem, hvis du føler, det kan være nødvendigt.

Få hjælp fra en ornestation

Har du problemer med at få dine grise til at parre sig? Så skal du bruge en ornestation, som kan bidrage med sæd til alle mulige forskellige griseracer. Det kræver naturligvis inseminering, men det går noget hurtigere end den besværlige proces det er at få soen til at have lyst til ornen.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *