Indretning af bryggers: Ting, du skal huske

Et bryggers har for mange hjem nogle vigtige funktioner, fordi det er her, man klarer alle de ting, som man ikke kan klare andre steder i hjemmet – hvad end det er vask af hunden eller ophængning af tøj. Det skal indeholde nogle bestemte ting, og vi kommer derfor i denne artikel med gode råd til dig.

Husk en vask

Når du skal bygge et bryggers, så skal du have en vask installeret. Det kan være til hvad som helst, men mange bruger det eksempelvis til at skrælle og skylle grøntsager fra haven her, og samtidig er det også rart, at man kan få vasket hænder, inden man træder inden i boligen efter en tur i marken måske. Vasken skal også være tilpas stor, så du kan lave mange forskellige ting deri. Du kan eventuelt installere flere håndvaske, nu du er i gang med at føre vand rundt.

Vaskesøjler

Ikke alene kan vaskemaskine og tørretumbler være grimme at kigge, men de larmer også, når de er i gang. Derfor bør de stå i bryggerset, så de hverken forstyrrer på lyd eller udseende. Stil dem eventuelt oven på hinanden, hvis du gerne vil spare på pladsen. Det kan sagtens fungere.

Brug klinker

Når man kommer ind udefra med en beskidt hund, der ryster jord af sig, så er det ikke godt, hvis den gør det på et sildeparket eller gulvtæppe, da det er meget svært at få af. Klinker er noget nemmere at rengøre, og de er derfor meget praktiske i et bryggers, hvor man godt kan tillade sig at være lidt beskidt.