Hvad er neglelim?

Neglelim er et redskab, som man bruger når man skal sætte negle på. Afhængigt af om du selv sætter dine negle på eller går ved en negletekniker, så findes der forskellige typer af neglelim. Ofte, hvis man køber kunstige negle, som man selv kan sætte på, så er der ofte en lille neglelim med i købet. Sidder man ved en negletekniker, så har man helt sikkert set den lille flaske, som de bruger inden de sætter tipper på ens negle.

Hvordan bruger man neglelim?

Neglelim er ikke svært at bruge for selv den mest utrænede. Det man dog skal være opmærksom på, er mængden af lim, da det måske kræver lidt øvelse før man får en fornemmelse af, hvor meget og hvor lidt hver negl kræver. Har du selv været ude at købe negle, så skal der typisk lim på 2/3 af neglen.

En anden måde, at bruge neglelim på, er, at putte det direkte på din negl. Dette er et smart trick, hvis man nu har flækket en negl og ikke har lyst til at klippe den af. Den situation kender de fleste til, og hvis man først klipper én negl, så skal alle klippes så de ser ens ud, hvilket kan være træls. Du kan efter påsætning af negle, tipper eller reparation af negl, lægge neglelak som du plejer.

Tips og tricks med neglelim


Kræver din negl lidt mere end lim? Så er teposetricket særligt velegnet, hvis man har knækket sin negl tæt på neglepladen, som er det lyserøde på neglen. Først renser du din negl og derefter tager du en tepose, hvor du klipper et lille stykke af, der matcher størrelsen på det knækkede stykke negl. Herefter limer du det lille stykke tepose fast på revnen. Det er næsten som plaster på et sår.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *