Hvad er en vågelampe – og hvorfor bruger man det?

Har du før hørt om en vågelampe, men er du også i tvivl om, hvad det lige præcis er, det er? Det kan være, at det er noget, du har hørt i forbindelse med, at du er blevet forældre. Det er nemlig noget, som forældre primært køber til deres børn. Læs mere om vågelamper i denne artikel, og find svaret!

Giv barnet tryghed om natten

Grunden til, at man ofte hører om vågelamper, efter man er blevet forældre, skyldes, at det ofte er noget, man hænger på et børneværelse, som skal være med til at kunne give barnet en tryg søvn. Der er nemlig mange børn, der er bange for mørke, og det er jo helt almindeligt. Men der er også mange forældre, der er bange for at få en elregning, der er alt for høj, og det er også helt almindeligt! Derfor er vågelamper det perfekte til både børn og forældre!

Lavt strømforbrug

Det er klart, at man kan blive helt nervøs bare ved tanken om, at der er en lampe, der skal stå tændt hele natten. Men det er netop det smarte ved vågelamper! De har nemlig et meget lavet strømforbrug, fordi de er designet til at skulle kunne være tændt hele natten. Det er også rart at vide, at man kan give sit barn den tryghed, som de fortjener.

Et svagt lys

Lyset fra vågelamper er også designet til at være diskret og netop bare give følelsen af, at det hele ikke er kulsort. De kan derfor sagtens hænges henne ved sengen, hvor barnet også selv kan begynde at slukke og tænde, når de bliver ældre. De kan også fås i mange hyggelige designs eller stilrene designs. Det kan være, at du skal i gang med at kigge efter vågelamper, hvis du har et barn, der ikke er så glad for mørket?