Har du brug for en robust og holdbar hundetrimmer?

Hvad enten du har en hund eller en frisørsalon for kæledyr, kan du have brug for en hundetrimmer af ordentlig kvalitet. Menneskets bedste ven har ligesom mennesket selv brug for at få frisuren trimmet af og til, og selvom det kan være fristende at købe en standardtrimmer, er der gode grunde til at investere i en trimmer fremstillet til hundepels.

Forskellige hunderacer har forskellige behov, fordi deres pels er forskellig. Især hunde med tyk og lang pels har brug for at blive trimmet af og til. Hvis du deltager i konkurrencer og shows med din hund, ved du nok at hunde også kan gå op i deres udseende. Til dette formål kan du få klippemaskiner der er tilpasset netop din hunds pelstype.

Til maskinerne kan du købe afstandskamme i forskellige længder, så du kan opnå netop den klipning, du ønsker. Det kan være en fordel både at købe tætte og længere kamme, da man som bekendt altid kan klippe mere af, mens det ikke er så let klippe pelsen lang igen. Det rigtige udstyr sikrer på den måde at du får det ønskede resultat.

Giv dit kæledyr kærlig pleje med regelmæssig klipning

Kun det bedste er godt nok til dit kæledyr. Derfor er klippemaskiner af god kvalitet, fremstillet til erhverv, en langsigtet investering hvis du påtænker at klippe din hund ofte. Hvis din hund ikke er alt for utålmodig, kan en klipning være en værdifuld kvalitetsstund for dig og dit kæledyr.

Maskinerne fås med eller uden ledning. En trådløs maskine er en fordel, hvis dit kæledyr er utålmodigt og ikke har lyst til at sidde stille alt for længe. De genopladelige maskiner leveres med ét batteri, som kan lades separat. Ladningstiden er 1 time, hvorefter maskinen kan køre uafbrudt i 2 timer.

Du kan tilkøbe ekstra batterier, hvis maskinen er tiltænkt erhvervsbrug. Med ekstra batterier behøver du ikke skifte maskine, når det første batteri løber tør. Du kan spare penge ved at tilkøbe flere batterier frem for flere maskiner. Batterierne holder god strøm på standby, så du kan lade dem op i god tid.

Thordal.dk forhandler også trimmere til andre dyr, såsom til katte, heste og får. Du kan orientere dig i deres store udvalg på hjemmesiden. Desuden er Thordal.dk autoriserede reparatører, så du kan altid tage kontakt til dem, hvis et af dine produkter har brug for en reparation eller vedligehold.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *