Forår i haven: Kom i mål med dine projekter

Glæder du dig også til, at solen igen titter frem, og du for alvor kan se blomsterne og træerne springe ud? Så forstår vi dig godt, og vi kommer nok også til at bruge en del tid i haven, nu hvor corona stadig er over os. Derfor kommer vi her med gode råd til, hvordan du kommer godt i mål med dine store haveprojekter, som du nu har tiden til.

Minigraver til jord og andre ting

Har du store planer for din have, så vil du uden tvivl få meget stor glæde af en minigraver. En minigraver er så praktisk, fordi den kommer med mange forskellige minigraver skovle, og du kan altså udføre et væld af forskellige opgaver fra den samme vogn – blot med udskiftning af hovedet. Husk dog lige at have styr på, hvordan man kører en.

Anlæg med vand

Hvis du gerne for alvor vil have liv ind i haven, så skal du have vand ind på den ene eller anden måde. Med et anlæg med vand kan du lokke dyr til, som helt sikkert vil gøre noget for flora og fauna i området. Det giver også nogle lækre dekorative muligheder, når du får vand ind i landskabet.

Plant nye træer

Hvis du har planer om at blive boende længe, så kan det være smukt at se et fuldvoksent træ om mange år, som du i sin tid havde plantet. Du kan helt selv vælge, hvad det skal være, men et stort mirabelletræ kunne være rigtig flot – og give nogle fine små frugter, du kan kigge på og spise.