Fantasifuld leg

I en travl verden fuld af støj og uro, hvor nye begivenheder og historier konstant påvirker os og ikke mindst vores børn, har vi brug for et ekstra univers til at lade fansien leve i. Her giver Maileg os og vores børn en verden, hvor mus sover i tændstikæsker, prinsesser inviterer til teselskab og fortryllende eventyr kan ske på en helt almindelig og hyggelig skovtur. Det univers som Maileg, skaber, er en verden, hvor katte og mus er venner. Her er der plads til barndommens fantastiske fantasi og livlige leg. 

Maileg er et brand fyldt med charmerende og dansk designet legetøj. Det er skabt til at inspirere vores børn til nye favoritlege og nye historier at fortælle. Legetøjet fra Maileg bringer historiebøgernes verdener og magi til live. Legetøjet bringer magien ind i vores og børnenes dagligdag. Legetøjet fra Maileg hjælper børn med at opleve glæden ved at se deres egen fantasi komme til live.

Figurerne fra Maileg er elsket af store som små for deres varme personligheder og deres charme, som giver lyst til leg. Det er en tidløs og uendelig verden, fyldt med gode historier, der vil skabe rammerne om fantasifuld og lærerig leg i generationer efter generationer. 

Hvad skal dit første Maileg-køb være?