Få plastplader på mål i masser af materialetyper til dit projekt

Når et nyt projekt står for døren, gælder det om at få anskaffet sig det rigtige materiale, så man kommer godt fra start. Plastplader bruges til alt fra forsatsruder til vindafskærmning på terrasser og altaner. Det er et materiale med mange formål, som hver især har unikke egenskaber og fremstillingsmetoder. På e-plast.dk er det nemt for dig at finde frem til præcis den type, som du har brug for og få det skåret til ud fra dine mål.   

Stort udvalg af plexiglas- og akrylplader på mål

Varianterne er mange, og alt skæres til efter dine specifikke mål, så det passer til dit projekt. Plexiglas- og akrylplader er nogle af de mest kendte typer på markedet og er også dem, der kan anvendes til flest formål. Disse typer er særligt populære blandt drivhusejere, da de gør sig bedre i stormvejr og samtidigt kan modstå nedfaldne grene, bolde og hårde stød fra sten.

Pladerne fås i mange variationer som for eksempel de helt klare og gennemsigtige, de matterede eller spejlversionen. Netop disse typer plader bruges ofte til dekorative butiksudstillinger, trappeværn til gelændere eller moderne kontormiljøer. Listen er lang, så det gælder bare om at få gang i projektet.

Gør-det-selv-projekter i stor stil

Hvis du står over for et nyt gør-det-selv-projekt, som for eksempel tagbelægning til carporte og udestuer, er det specielt de hårde polycarbonatplader, der er anvendelige. De er mere modstandsdygtige end almindeligt glas, så du skal ikke bekymre dig om vedligeholdelse.

Med så stort et udvalg og de mange muligheder er det nemt at komme i tvivl om, hvilken type plast man lige præcist skal bruge til sit projekt. På e-plast.dk er der heldigvis hjælp og sparring at få, både når det kommer til type og skæring. Kontakt finder sted på 88 77 82 82 eller kontakt@e-plast.dk.