Få en bedre holdning med en holdningstrøje

Er du en af de mange, som til dagligt bruger mere end fire timer i siddende stilling – i kraft af dit arbejde på kontor, eventuelt ved en arbejdsstation – så kan du sikkert nikke genkendende til kropslige symptomer så som ondt i skulder og nakke, spændinger over lænden, langvarige hovedpiner og måske endda en snurren og prikken i balder og lår efter en lang dag på arbejdet. Og dette skyldes sandsynligvis, at du har en uhensigtsmæssig kropsholdning, som blokerer kredsløbet og belaster dine muskler på en måde, så kroppen bliver trukket skæv.

Din usunde arbejdsstilling og dårlige holdning kan gøre dig syg

Folk, der arbejde med computere, sidder ofte i den mest usunde stilling, der findes, i mange timer hver dag. Hagen er skudt frem, skuldrene trukket op, ryggen krum, og benene måske endda krydsede. Denne stilling er decideret farlig for blodomløbet og kroppens cirkulation i det hele taget. Ud over det, at musklerne belastes skævt, hvilket kan føre til infiltrationer, som igen medfører ømhed, stivhed og spændingshovedpine, lider resten af systemet også under den dårlige siddestilling. Den krummede ryg gør, at indvoldene og de indre organer presses sammen, hvilket kan føre til svære problemer med fordøjelsen, og vejrtrækningen bliver overfladisk, da lungerne trykkes sammen.

Alt i alt er der en grund til, at stillesiddende arbejde er udråbt til en af de største sundhedsfarer i det moderne menneskes liv – populært kan man sige, at ”sidning er det nye rygning”. Men sådan behøver det ikke at være. Du kan selv gøre meget for at forhindre, at din dårlige siddestilling bliver dit gode helbreds undergang.

Sundere krop med holdningstrøje fra bestposture.dk

Ud over de indlysende løsninger som for eksempel en ergonomisk kontorstol og et hæve-sænke bord, der giver dig mulighed for at stå op og arbejde, er det oplagt at supplere disse tiltag med goldningskorrigerende tøj – for eksempel en lækker holdningstrøje fra bestposture.dk. Med en holdningstrøje kan du understøtte og forstærke din krops egen naturlige holdning, som er den, der er mest hensigtsmæssig for din ryg, din nakke, dine skuldre og hele din krops cirkulation.

En holdningstrøje stimulerer kroppen til selv at aktivere korsettet, som er betegnelsen for de muskelgrupper, som sørger for, at vi holder os oprejst. Når muskelkorsettet er aktivt mens vi er i siddende stilling, holder ryggen, nakken og lænden sig ranke, og diverse ledsmerter, hovedpiner og muskelspændinger forebygges naturligt. Når du køber din holdningstrøje hos bestposture.dk, får du 14 dages fuld returret, og gratis levering uanset ordrens størrelse.