Få al den information du har brug for om fremtidens fjernvarme

Sidder du som beslutningstager i en kommune eller i et fjernvarmeselskab, kan det være, at du savner noget mere information, inden du kaster dig ud i at træffe store beslutninger, som kan have konsekvenser for en lang række borgere i dit område. Det kan derfor være, at du er interesseret i at læse en blog, hvor nyheder om produkter, innovation og nye beslutninger på fjernvarmeområdet bliver delt, så du kan danne dig et overblik over det. 

Det kan du på bloggen Fremtidens fjernvarme. Det er en omfattende blog, hvor der er en række forskellige artikler, der er med til at gøre dig klogere på emnet. Bloggen bliver hele tiden opdateret, så du også hele tiden kan blive opdateret på området. Fjernvarme er jo langt fra et statisk og stillestående emne, men et emne, der hele tiden er i bevægelse, og hvor der hele tiden sker nye ting. Det er derfor en god ide, at du som beslutningstager holder dig orienteret i forhold til det. 

På Fremtidens fjernvarme kan du for eksempel læse om, hvordan du kan bruge den viden, du kan få fra målerdata. Der er nemlig mange, der indsamler data over, hvad de forskellige husstande bruger af fjernvarme, men det er ikke alle fjernvarmeselskaber, der er lige gode til at bruge dataene. Dataene kan blandt andet være med til at give dig en bedre kundeservice, gøre det muligt for jer i selskabet at finde frem til den bedste måde at afregne på og gøre det muligt for jer at identificere defekte varmeinstallationer. Det er alt sammen noget, der vil komme jer til gavn fremover. 

Du kan også finde informationer om en række af de virksomheder, der leverer reservedele til fjernvarmebranchen. Det kan også være med til at styrke din baggrund for at træffe en oplyst beslutning i forhold til fjernvarme i din kommune.