Du får masser af fordele ved at benytte solcellelamper

De seneste år er det for alvor blevet populært at benytte Solcellelamper i haven, på altanen, på terrassen eller lignende steder. Der er nemlig masser af fordele ved at benytte solenergien til at få lyst op udenfor. Den helt store fordel ved disse solcellelamper, frem for konventional belysning, er at der ikke er behov for, at der skal trækkes ledninger. Dette sparer en masse arbejde og meget besvær. Og er det væsentligt billigere, da du slipper for at købe og opsætte diverse installationer. Og så er solcellelamper gratis i drift, når de først er opstillet. Du kan spare penge på din strømregning, hvis du erstatter konventional belysning direkte med solcellebelysning.

Desuden er solcellelamper gode for miljøet, da der altså ikke benyttes energikilder, der kan skabe forurening. 

Hos Solarcamp.dk fører de en række forskellige solcellelamper, der passer til forskellige behov. Når man skal finde den solcellelampe man ønsker, skal man skal først og fremmest skelne mellem, om man ønsker solcellelamper i professionel kvalitet eller solcellekamper til hyggebelysning. Det er i den første kategori, du skal kigge, hvis du er på udkig efter belysning i god kvalitet, og som også klarer sig godt i den mørke, danske vinter. Desuden kan man vælge mellem solcellelamper med permanent belysning eller lamper med lys, der først tænder, når man går forbi eller komme i nærheden af sensorer, der er installeret på lampen. Begge ting findes hos Solcamp.dk. Sidstnævnte fås i udgaver, der blot kræver mindre end en times opladning om dagen for at fungere optimalt. Har du brug for konstant oplysning af et område, skal du naturligvis vælge en lampe, der er lavet til konstant lys. Flere af modellerne hos Solarcamp.dk er monteret med en strømsparefunktion, der gør at man kan skrue lidt ned for lysstyrken om vinteren og dermed fordoble lampernes lystid. Er lamperne desuden lavet med solcellepaneler i høj kvalitet, med gode batterier og med LED-pærer i høj kvalitet, så kan disse også præstere godt om vinteren.

Hos Solarcamp.dk kan du vælge mellem solcellelamper, der passer til at blive installeret mange forskellige steder. I mange tilfælde vil man slet ikke overveje at sætte almindeligt belysning op steder, hvor der let kan opsættes solcellelamper.

Du kan få spyd, der blot skal sættes i jorden, du kan få væglamper, og du kan få kæder. Flere af lamperne er lavet i rustfrit stål og dermed flot og elegant design. Men du kan også vælge solcellelampe, der er lavet dekorativt og hyggeligt for at skabe en god stemning i din have eller på din altan. Mulighederne er mange hos Solarcamp.dk.