Det rigtige udstyr til dit storkøkken finder du på Zederkof.dk

For at drive et storkøkken og få det optimale ud af det, kræver det at du har udstyret til køkkenet i orden. Effektiviteten og dermed økonomien skal optimeres så mange steder som muligt for at tingene hænger sammen. Hos Zederkof kan du finde udstyret til dit storkøkken.

Virksomheden Zederkof A/S er Skandinaviens førende leverandør af møbler, inventar, isenkram og altså masser af udstyr til køkkener, caféer, restauranter og til events.

Via Zederkof.dk kan du blandt andet findes alt du skal bruge af ovne til at få produktionen i dit store køkken til at hænge rigtigt sammen. Du kan få masser af koge- og stegeudstyr. Dette både til induktion, friture og grill.
De fleste storkøkkener har brug at kunne friturestege. Hos Zederkof kan du få en super lækker model fremstillet af krom-nikkel-rustfrit stål, og lavet med en kold zone, som sparer dig fra hyppige olie skift. Men du kan naturligvis også vælge mellem et stort udvalg af gaskomfur. Der findes helt sikkert et, der passer til jeres køkken.

Af andre tilberedningsmaskiner, du kan få via Zederkof.dk bør nævnes en super effektiv pålægsmaskine, en grøntsagssnitter, der er let at rengøre, et bredt udvalg af ismaskiner, en kødhakker i aluminium med vedligeholdelsesfri motor og overbelastnings switch. Plus at du kan få vacuum maskiner, røremaskiner, kartoffeskræller og rigtig meget andet. Men det er også hos Zederkof, at du kan få et stort udvalg af kaffeudstyr, så du både kan få brygget og serveret kaffen på den bedst mulige måde.

Zederkof er desuden leverandør i alt, du skal bruge af borde og opbevaring, du kan få masser af udstyr til opvarmning af maden i din buffet, alt hvad du skal bruge til at kunne bygge buffeten perfekt op. Og så kan du naturligvis også få køle- og frysemaskiner i alle størrelser. Du kan virkelig optimere dig storkøkken hos Zederkof. Hvad enten du har en 5-stjernet restaurant eller et mindre pizzarier, så kan du finde det storkøkkenudstyr, der kan hjælpe dig til at blive mere effektiv via Zederkof.dk.