Der kan være mange penge at spare ved at vælge den rigtige tandlæge

Når du vil finde en billig tandlæge, er det vigtigt, at du kender forskellen på frie og faste priser. De faste priser er sat af den offentlige sygesikring. Det er priser på tandundersøgelser, tandrensning og paradentosebehandling. Dem må den enkelte tandlæge ikke ændre på. Hvis du er utilfreds med prisen på den form for behandling, er der ikke noget at gøre, da du ikke kan få det billigere andre steder. 

Der kan til gengæld være mange penge at spare, hvis du skal have lavet et af de indgreb, der hører ind under frie priser. De priser må tandlægen selv fastsatte. Det er for eksempel priser på at få lavet en hul, en krone eller en bro. Der kan der virkelig være mange penge at hente, hvis du skifter fra en dyr tandlæge til en billig. 

Leder du efter en billig tandlæge på Vestegnen med lave tandlæge priser, kan det være en god ide for dig, at du ser nærmere på Frøhlich tandlægerne i Albertslund. De har nogle meget rimelige frie priser, hvilket kan være med til at spare dig for mange penge, hvis du skal have lavet noget på dine tænder. 

Når du skal have lavet noget, der kommer til at koste over 3000 kroner, har du ret til at få et skriftligt overslag på, hvad prisen kommer til at være. Prisen, som tandlægen giver dig, er ikke bindende. Det kan dermed både blive dyrere og billigere, men du kan regne med, at det bliver deromkring. 

Når du har fået et overslag, kan du se, om du har lyst til at benytte dig af den tandlæge, eller om du hellere vil have en anden tandlæge. Skal du bruge virkelig mange penge på dine tænder, kan det betale sig for dig at indhente overslag fra flere tandlæger – præcis som du ville gøre med håndværkere, hvis du skulle have lavet et nyt køkken.