Bumper støvler – køb dem online hos Ottoline Sko

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Når vinterens kulde for alvor bider, og man har en tendens til at fryse om tæerne, er det rart at have et par varme, bløde og komfortable støvler at stikke fødderne i. Og netop denne type støvler er støvler fra det italienske mærke Bumper.

Kvalitet, komfort og flot design fra Bumper

Bumper støvlen er inden for de seneste 10 – 12 år gået hen og blevet en moderne klassiker. Og edt er ikke uden grund. Designet emer af såvel stil som komfort – man kan nærmest se på støvlen, at den må være rar at have på. Den ydre beklædning består af indfarvet ko-pels, som isolerer mod vind og beskytter imod sne og regn. Indvendig er støvlen foret med blødt skind, og sålen er lavet af tyk gummi med maksimale stødabsorberende egenskaber. Når du er iført Bumperstøvler, føles det som at gå på skyer!

Køb Bumper støvler online hos Ottoline Sko

Hos Ottoline Sko finder du støvletter og støvler fra Bumper. Du finder støvlerne i alle de tilgængelige størrelser og i de mest anvendte og klassiske farver: Sort og chokolade. Bumper støvler fås i flere forskellige længder, fra den helt knælange over den mellemhøje til ankelstøvlen.

Du kan se udvalget af støvler fra Bumper på Ottoline Skos online shop ottoline-sko.dk.