Brynje sikkerhedssko – den optimale beskyttelse af dine fødder

Når en medarbejder på en byggeplads, på et lager eller et sted i industrien kommer fysisk til skade med sin krop, kan det betyde en sygemelding på mange uger eller måneder. Derfor er det vigtigt at forsyne sine medarbejdere med det nødvendige sikkerhedsudstyr og en hensigtsmæssig beklædning på arbejdspladsen. Det betyder, at tøjet skal være solidt, fremstillet ud af materialer af høj kvalitet, og i et funktionelt design – eventuelt beskyttet på strategiske steder så som knæ, albuer og hofter. Især håndværkere som malere og tømrere har glæde af denne type beklædning, som skærmer de udsatte led.

Beskyt hoved, hænder – og fødder

Det ekstra sikkerhedsudstyr, som især er påkrævet på byggepladser, i industrihaller og på lagre med tungt maskineri samt risiko for nedstyrtning, tæller blandt andet hjelme, handsker og sikkerhedssko. Det er faktisk lige så vigtigt at beskytte fødderne, som det er at beskytte hoved og hænder. Får man først foden hårdt i klemme i maskineri eller under et nedfaldende objekt, vil en ubeskyttet fod være i risikozonen for at få brækket eller knust en eller flere knogler. Og er skaden først sket, er det som oftest med mange ugers – og måske endda måneders – sygemelding, da en medarbejder, som ikke kan støtte på sin fod, er ude af stand til at varetage sit arbejde.

Dertil kommer, at en knust fod som oftest vil kræve operation for at knoglerne skal vokse rigtigt sammen igen. Dette kan medføre endnu længere sygeleje, da man ikke må støtte på foden i helingsperioden. Og som følge heraf, bliver rekonvalescenstiden også længere.

Køb smarte og beskyttende sikkerhedssko fra Brynje hos Ølholm Safety

Alt i alt kan det godt betale sig at købe særligt forstærkede sikkerhedssko, til de medarbejdere , som er i farezonen. Hos olholm.dk kan du finde de lækre og komfortable Brynje sikkerhedssko, som både støtter foden i dens svageste led og beskytter mod knuste knogler.