Brochureholdere til ethvert formål

Har du brochurer eller kataloger, er det essentielt at fremvise dem på en pæn måde. Med en brochureholder fra Globifix  er dette ingen sag!

De har et stort udvalg af standere og brochureholdere i smart design af høj kvalitet. Her finder du brochurestandere til ethvert formål, hvad end det er A5, M65 eller A3 – du kan finde din nye stander på deres hjemmeside.

På hjemmesiden, har Globifix opdelt alle deres brochureholdere i kategorier efter format type. Dette gør det rigtig nemt for deres kunder at finde lige præcis den stander, der passer til formatet på de brochurer eller kataloger de ønsker at fremvise.

Brochurestanderen er ideel til brug i receptioner, indgang til butik og showroom – sådan bliver firmaets produkter og profil det første nye besøgende ser. Holderen kan også placeres i specielle afdelinger af din butik, eller i mødelokalet så brochurer altid er inden for rækkevidde og kan gives til besøgende. Det er også oplagt at bruge dem ved messer og andre events, hvor de kan bidrage til at repræsentere dig og din virksomhed.

Endnu en smart ting ved brochureholdere er at de let kan foldes sammen, så de fylder minimalt under eventuel transport eller opbevaring. Når du er nået frem til din destination, eller får brug for holderen igen, er de lette og hurtige at slå op!

På Globifix’ hjemmeside og onlineshop, kan du bestille dine varer alle døgnets timer – lige når det passer dig! Når ordren er placeret, leverer de inden for 1-2 hverdage.

Desuden, fås flere af deres brochurestandere med mængderabat, så du let kan gøre en ekstra god handel. Fragten er gratis ved køb over 999.-.

Er du interesseret i at vide mere, eller har du yderligere spørgsmål, kan Globifix kontaktes på enten tlf.: +45 61 77 76 75 eller mail: info@globifix.com

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *