Biltur med børn: Sådan forbereder du dig bedst

Står sommeren også på en lang køretur med de mindste på bagsædet? Så venter der jer helt sikkert en god og dejlig ferie, men køreturen kan for mange forældre godt blive en smule anstrengende. Derfor har vi i denne artikel samlet et par gode råd til, hvordan I forbereder jer bedst muligt på de mange timer bag rattet uden skrigende børn, der vil ud.

Få en iPad holder

Hvis dine børn ikke har en iPad hver med, så er dette dit første step. Derefter er det næste step at investere i iPad holder til bil, som kan sættes op på forsædets ryg. Det gør først og fremmest, at børnene ikke selv skal holde på iPad’en, men de skal ikke sidde i ergonomiske dårlige stillinger med bøjet nakke og se filmene.

Kør, når børnene er trætte

Det er en stor fordel for dig og din partner, hvis I vælger at køre, når børnene normalt skal sove eller er trætte. Det får dem hurtigere til at falde i søvn i bilen, og samtidig så vil I komme hurtigere frem, fordi I kører om natten, hvor der ikke er så meget trafik på vejene. I vinder faktisk alle sammen med denne løsning.

Opladning til elektronisk udstyr

Det vigtigste råd til at holde børnene beskæftiget i lang tid nok er elektronisk udstyr. Og hvis udstyret løbet tør for strøm, så er fanden løs. Hav derfor opladere med, så iPad’en aldrig løber tør for strøm. Det kan eventuelt være en powerbank eller et modul, som kan sættes ind i bilens stikudgang. Det vil du sætte pris på.