5 tips til bedre indretning

Boligindretning er noget, som mange går op i, men som rigtig mange samtidig finder svært. Hvad passer sammen, hvad er moderne og hvordan skaber man en personlig stil? I dette blogindlæg har vi samlet fem tips til, hvordan du kan få et mere personligt, farverigt og lækkert hjem, uden du skal vende vrangen ud af din bankkonto.

Flot tapet til væggene

Et godt sted at starte, hvis du vil give dit hjem kant og personlighed, er at putte lidt farver på væggene. Det kan enten være ved at male en væg i en flot farve, eller ved at tapetsere det med noget dekorativ tapet. Det kunne være fototapet med natur eller abstrakt kunst.

Planter og blomster

Få liv og farver ind i hjemmet med friske planter og blomster. Mange planter er rigtig gode som stueplanter, og du kan helt sikkert finde en ven eller veninde, der har en stikling, du kan få. Planter giver også et bedre indeklima, fordi de renser luften.

Pyntepuder og skind

Pyntepuder til sofaen er virkelig fine og dekorative og kan bidrage med lidt mere farve. De er især gode, hvis du har en sofa i hvid, sort eller grå, fordi de kan bryde lidt med det traditionelle. Du kan mikse og matche pyntepuder, som du vil.

Farvekoordinering

En flot indretning har typisk nogle gennemgående farvetemaer, som er passet sammen på kryds og tværs. Det kan også være materialerne, der går igen i møblerne. Tænk over dine farvevalg, når du indretter. Så er du godt på vej.

Genbrugsmøbler

En måde at skille dig ud på er ved at købe genbrugsmøbler. De har ofte en flot patina, som nye møbler ikke har, og så finder du dem ikke hjemme hos din bedste veninde. Du kan også selv sætte gamle møbler i stand.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *