3 tips til det store og festlige event

Har du et stort arrangement i støbeskeen, som kræver den helt rigtige setting? Så skal du ud at købe stort ind. Der findes uendelige muligheder for at gøre dit event personligt, og vi giver dig her tre bud på, hvordan du opnår den perfekte vibe til dit arrangement.

Tænk i gulve og vægge

Det er sjældent, at vi gør det store ud af vores gulve, når vi holder fest, men det er noget af det første, som man lægger mærke til, når man træder ind til et show. Det vil også være et gennemgående element på alle billeder, og man kan gøre det ekstra ud af sit event med eksempelvis dansevinyl, som er både nemt at håndtere og relativt billigt at anskaffe sig. Dette fungerer også til messer og lignende, hvor du gerne vil give et komplet udtryk.

Find det store anlæg frem

Kvaliteten af lyd og musik, hvad end det er live eller bare fra en afspiller, vil være med til at definere aftenen kraftigt. Det vil altid ligge i baggrunden af enhver samtale, og du bør derfor investere i kvalitetsudstyr med eventuelt leje af en lydmand, som har styr på tingene. Det skal bare spille – bogstaveligt talt.

Planlæg dig ud af dine problemer

Hav styr på alt på forhånd. Dette er altid vigtigt, når vi har at gøre med mange mennesker, som samles et sted. Læg en klar plan for aftenen og gennemtjek listen flere gange. Involver også gerne andre i den, så alle ved, hvad der skal foregå. Det er fint at uddelegere en ordre, men hvis de ikke forstår, hvad det skal ende i, kan noget gå tabt.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *